Direct reserveren

Stembevrijding

Nieuwsgierig naar stembevrijding?

Stembevrijding! Je hebt er misschien wel eens van gehoord, maar… Wat is het eigenlijk? Misschien wil je dit wel gaan ontdekken. Is het iets voor mij? Wat zou het me opleveren? Stembevrijding is geluid geven aan wat er binnen in jou is. Alles in jou doet er toe. En je kunt daar klank aan geven, van binnen naar buiten. Het gaat niet om mooi of zuiver of goed op toon. Het gaat om jouw eigen trilling.

Welkom om te gaan ontdekken wat stembevrijding voor jou kan betekenen. Natuurlijk is het een laagdrempelige workshop en ik ga je ook uitdagen. We beginnen makkelijk en simpel. Ik leg ook iets uit over stembevrijding, maar al gauw volgen er enkele ervaringsoefeningen. We gaan klank maken, we gaan zingen. Samen en alleen. Je zult ervaren dat het heel fijn kan zijn om samen te zingen. Dat het ook heel steunend kan zijn, om je te laten dragen door andermans klanken.

Spannend?

Het zou zomaar kunnen dat je het ook ongelooflijk spannend vindt. Dat het idee alleen al je een brok in je keel bezorgt. Dat er een krampige spanning in je buik is, als je er alleen al aan denkt. Weet dat dit voor heel veel mensen geldt. Weet ook dat het misschien juist dan wel de bedoeling is dat je je aansluit en dat juist die spanning zich heel lekker laat zingen. In deze cursus van 3 avonden, maak je kennis met stembevrijding en je gaat het vooral ook veel zelf doen.

Algemene informatie

Cursusnummer: 23.351.01
Startdatum: 23/11/2023
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 21:30
Lessen: 3
Docent: J.M. van Kampen
Prijs: € 55

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Nog 4 plaats(en) beschikbaar
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen