Direct reserveren

Stoelyoga september

Stoelyoga

Beoefen je zittend

Voor wie?

Voor iedereen! Jong, oud en ertussen in die in beweging wil komen of blijven. Vooral als je fysieke klachten zoals artrose hebt, een kunst knie of heup, aan het revalideren bent, snel duizelig bent, osteoporose hebt of omdat andere vormen van yoga om een andere reden te uitdagend voor je zijn. Dan is stoelyoga een aanrader! Natuurlijk ben je ook welkom als je nieuwsgierig bent.

Door regelmatig yoga op de stoel te beoefenen merk je dat de lichaamshouding, ademhaling en slaap verbeteren en pijn vermindert.

Wat is het?

Door yoga zittend op of staand achter een stoel te beoefenen, zit of sta je stabiel en je kunt je aandacht volledig richten op het uitvoeren van de oefeningen. De stoel ondersteunt hierbij het lichaam!

Tijdens de les richt je de aandacht op rustige, eenvoudige oefeningen. Je voelt de beweging die je maakt, je past je ademhaling hierop aan en…. je denken komt tot rust en je lichaam ontspant. De voeten en benen versterk je ongemerkt terwijl je oefent. De doorstroming in het lichaam verbetert waardoor pijn afneemt, slaap verbetert en je tot rust komt.

Na de les voelen cursisten zich soepel, licht en ontspannen.

Informatie

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met mij op via ankautberg@outlook.com.

Algemene informatie

Cursusnummer: 24.510.07
Startdatum: 17/09/2024
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 10:00 - 11:15
Lessen: 12
Docent: A. Utberg
Prijs: € 126
Bijzonderheden: Gemakkelijk zittende kleding dragen en een grote handdoek en een kussentje meenemen.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen