Direct reserveren

Tai Chi beginners

Van oorsprong is Tai-Chi Chuan een vechtkunst. Veel mensen die Tai Chi beoefenen zijn zich niet eens bewust van de kwaliteiten die Tai Chi heeft als vechtkunst. Zonder de interne (martiale) principes te doorgronden, is het moeilijk een hoger niveau van Tai Chi Chuan te bereiken. Het is uitermate belangrijk om je interne kracht te ontwikkelen en de vaardigheid te leren dit toe te passen. Door de externe martiale technieken en de interne energie-principes, zoals de spiralen en de geestelijke-intentie, samen te brengen in de vorm, verkrijg je inzichten die je ook in de hele vorm kunt toepassen. Tai Chi is meer dan het lopen van een vorm.  Met als algeheel resultaat de vele gezondheidsvoordelen.

De lessen worden gegeven door Tai Chi leraar William Antersijn.

Zijn hele leven is hij al actief bezig met sport. De sporten die hij met name beoefent zijn Tai Chi, Taekwondo, Win Chu, dansen, hardlopen en kickboksen.

Zijn doel is om meer mensen te bereiken om de Tai Chi te gaan beoefenen, met als resultaat een sterker en gezonder lichaam te ontwikkelen. Tai Chi Chuan heeft een positieve invloed op zowel geest als lichaam of je nu jong bent of oud. De stijl die hij doceert is de authentieke Yang stijl : de Tai Chi Chuan (108 stappen).

U kunt een gratis proefles volgen om te ervaren wat Tai Chi inhoudt. Indien u een proefles wilt volgen, meldt u zich dan aan bij ons kantoor aan de Sluisweg (tel. 071-4016400

Algemene informatie

Cursusnummer: 24.507.03
Startdatum: 06/09/2024
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 11.00 - 12.00
Lessen: 30
Docent: W.W. Antersijn
Prijs: € 222
Bijzonderheden: Gemakkelijk zittende kleding

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen