Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct reserveren

Tai Chi september

Tai Chi is een eeuwenoude Chinese bewegingsleer die bestaat uit een reeks aaneengesloten bewegingsvormen ontleend aan de verdedigingskunst.

Tai Chi Moy is een zachte bewegingsvorm die het lichamelijk en geestelijk evenwicht bevordert. Het gaat om houdingen en bewegingen die soepel in elkaar overgaan, waardoor u uw eigen lichaam leert kennen en beheersen. Door die grotere bewustwording ontwikkelt u meer innerlijke kracht en mentale weerbaarheid.

Het lichaam wordt ook soepeler, de spieren worden sterker en de circulatie verbetert. De oefeningen laten geblokkeerde levensenergie (Chi genaamd) weer doorstromen. De voortdurende concentratie resulteert in een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning.

De lessen worden gegeven door Maryo Froijen. Zij is in 2001 in aanraking gekomen met Tai Chi als cursist waardoor ze weet wat Tai Chi met het lichaam doet. In 2003 is zij instructeur geworden. Inmiddels is zij een gecertificeerd instructeur van de Internationaal Associatie van Tai Chi en Lok Hup Academies in Canada. Zij houdt haar vaardigheden op peil door regelmatig workshops te volgen wanneer die in Nederland worden gegeven. Maryo vindt het vooral belangrijk dat de mensen er plezier in hebben om de figuren aan te leren en dat men geconcentreerd bezig is.

Algemene informatie

Cursusnummer: 20.507.01
Startdatum: 25/09/2020
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 9:30 - 10:30
Lessen: 12
Docent: M.IJ. Froijen
Prijs: € 75
Bijzonderheden: Draag gemakkelijk zittende kleding.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen