Klik hier voor het laatste nieuws over het Coronavirus
Direct reserveren

Whisky proeverij

Whisky de wereld rond

Tijdens deze whiskyproeverij ontdek je whisky’s die je normaal gesproken niet zo snel zult proeven! Schotland is de bakermat van de whisky, maar tegenwoordig worden er ook fantastische whisky's over de gehele wereld gemaakt. Denk aan landen als Ierland, Japan en Nederland; maar ook een land als Zweden is in opkomst. In deze workshop proeven we acht karakteristieke whisky's afkomstig uit acht verschillende landen. Bij elke whisky staan we stil bij de wijze van productie behorende bij het land van herkomst. Je zult zien dat dit leidt tot een grote mate van variëteit.

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus. We zullen dieper ingaan op een aantal aspecten van de whiskyproductie. Als je de basiscursus hebt gevolgd, is dat uiteraard een mooi begin. Heb je dat niet, dan is dat ook geen probleem. We praten je gedurende de avond helemaal bij.

Algemene informatie

Cursusnummer: 18.343.02
Startdatum: 29/03/2019
Locatie: Sluisweg 16
Tijden: 19:30 - 22:30
Lessen: 1
Docent: P. van Bakel
Prijs: € 25
Bijzonderheden: Extra kosten: € 15,00 aan docent betalen

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.