Direct bestellen

CHARIVARI TRIO

CHARIVARI TRIO

Anneke Frankenberg - viool, zang

Bart Lelivelt - accordeon, zang

Gerard Schoren - zang, bas

Programma: Adentro !

Het Charivari trio neemt de volksmuziek van Latijns Amerika en Oost Europa als uitgangspunt voor een muzikale reis vol omwegen, om tenslotte thuis te komen met de mooiste verhalen.  Liedjes van Turkije tot Venezuela worden tot leven gebracht met drie stemmen, drie instrumenten, subtiel samenspel en avontuurlijke improvisaties.

In het nieuwe programma, ADENTRO ! (naar binnen) speelt en zingt Charivari een onweerstaanbare mix van volksmuziek uit Oost Europa en Zuid Amerika. Bizarre, romantische en raadselachtige verhalen komen tevoorschijn uit de schatkist van de Roemeense zigeunermuziek, de folklore van het Argentijnse platteland en ook uit de eigen koker. Een lyrische én ook ritmische viool, samen met een opzwepende accordeon en een stuwende contrabas begeleiden de meerstemmige zang. Passie en melancholie, subtiel samenspel en verrassende improvisaties gaan hand in hand met virtuositeit en humor.

Algemene informatie

Nummer: 22.107.01
Datum: 11/02/2023
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 16
Bijzonderheden: Adentro !

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.