Direct bestellen

HANNEKE ROUW en VITAL STAHIEVITCH

Celliste Hanneke Rouw speelde op haar 16e  solo met het Jeugd Strijk Orkest Constantijn. In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours, een competitie voor jong klassiek talent in Nederland. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven (België). Ze heeft inspiratie opgedaan uit gesprekken met internationaal vermaarde cellisten als Steven Isserlis en Anner Bijlsma. Zij speelt op een Duitse cello (begin 20e eeuw).

Vorig seizoen heeft Hanneke met veel plezier en enthousiasme door Nederland, Groot-Brittannië, Italië en Duitsland getourd met de cello suites van Bach en de sonates van Beethoven. Vanwege het succes van deze tournee gaat Hanneke Rouw nogmaals op tournee door Nederland, Frankrijk, Duitsland en België. Ditmaal met pianist Vital Stahievitch.

Vital werd in 1980 Minsk, Belarus, geboren. Hij studeerde aan het Nationale Muziekcollege (1999) en de Rijksmuziekacademie van Belarus (2004) met Zoja Katsjarskaja af. Later is hij aan het Conservatorium van Amsterdam (2007, MMus, cum laude, met Håkon Austbø) en de Universiteit van Amsterdam (2009, MA, met Naum Grubert) afgestudeerd. Vital won prijzen op internationale en nationale concoursen in Minsk, Vilnius, Amsterdam, Antwerpen, Taranto, Mariánské Lázne en Utrecht. Hij speelde in diverse Europese landen, maar ook in de VS, Mexico en Japan.  Sinds 2011 is Vital werkzaam bij het  Conservatorium van Amsterdam.

Programma:

Saint-Saëns, Cello sonata No. 1, Op. 32 in C minor
Allegro
Andante Tranquillo e sostenuto
Allegro Moderato

Chopin, Cello sonata, Op. 65 in G minor (1845)
Allegro moderato
Scherzo
Largo
Allegro

Algemene informatie

Nummer: 23.102.01
Datum: 14/10/2023
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 16

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 16,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen