Direct bestellen

HELENA BASILOVA, vrijdag 2 juli 2021

De bekende pianiste Helena Basilova biedt een prachtig pianorecital aan met muziek van:

W.A. Mozart: Fantasie C - minor

Schumann: Fantasie C - major

Prokofiev: Sonate no. 4 C - minor

(duur 60-70 min)

Het boeiende werk van pianiste Helena Basilova omvat twee werelden: de uitgestrekte wereld van haar Russische afkomst en de hedendaagse wereld van moderne componisten en technologie. Geworteld in een diep begrip van traditie en interpretatie, werkt Basilova samen met componisten en artiesten over de hele wereld en is toegewijd aan het vinden van nieuwe interfaces tussen uitvoerder en publiek.

Het voortdurende verlangen naar alternatieven voor het bekende zorgt ervoor dat Helena naar plaatsen gaat, mensen ziet en dingen probeert - want daarin ligt de mogelijkheid om een nieuw inzicht, een compositie, een geluid of een manier om zichzelf uit te drukken te vinden.

Helena's onderzoek vertrekt altijd vanuit een grotere context. Het drijft haar om zijstappen te maken en verschillende aspecten met elkaar te verbinden die uiteindelijk een rijk, muzikaal verhaal vormen.

 

Algemene informatie

Nummer: 21.100.01
Datum: 02/07/2021
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 15
Bijzonderheden: Bijzonder pianorecital "In -C" 

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.