Direct bestellen

Masterclass en concert

Musici die zaterdagavond op het K&O podium staan, verzorgen voorafgaand aan hun concert een masterclass aan leerlingen van de Muziekschool. Deze masterclasses zijn voor het publiek net zo inspirerend als voor de deelnemende musici zelf. De toeschouwer maakt van dichtbij mee hoe de leerlingen groeien in hun spel, hoe motiverend het is om samen muziek te maken en hoe de professionele musici jong talent inspireren.

Zaterdag 25 januari zal het Duo Tango Por Dos ’s middags een masterclass verzorgen in de Soefitempel. Tango Por Dos bestaat uit Anna van Nieukerken (piano) en Jacqueline van der Zwan (fluit).  Zij spelen deze avond hun programma ‘kennismaken met Tangomuziek’ maar zullen alvast een tipje van de sluier oplichten in de masterclass die middag.

De entree voor het bezoeken van de Masterclass en het concert kost € 17,- met  een combi-ticket, te bestellen via deze website.

Wilt u alleen de Masterclass bezoeken dan kunt u aan de zaal betalen (€ 5,- per persoon)

Kaarten voor het concert kosten € 15,- en zijn verkrijgbaar via deze website (zie concertinformatie elders op de website) en aan de zaal.

Een beperkt aantal jeugdkaartjes ( t/m 16 jaar) is beschikbaar voor het concert en kunnen alleen bij het kantoor worden gekocht voor € 6,-.

Algemene informatie

Nummer: 19.100.09
Datum: 25/01/2020
Tijd(en): Masterclass 14.00 - 17.00; Concert 20.15
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 17
Bijzonderheden: Dit seizoen hebben de Muziekschool en K&O iets heel bijzonders te bieden: Masterclass en concert!

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 17,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen