Reservering wachtlijst

MERAIN

Het trio met bevlogen professionele musici als Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang) en Sandra Wallner (viool) weet volksmuziek uitnemend te vermengen met klassieke invloeden.

De musiciennes van Merain spelen Ierse muziek op geheel eigen wijze. Zij presenteren verfijnde klassieke composities van Ierse componisten en toveren traditionals om tot ware juweeltjes. Ook componeren zij nieuwe stukken op bestaande Ierse poëzie.
Merain startte in de zomer van 2010 vanuit een gedeelde passie voor traditionele muziek. Dit heeft inmiddels geleid tot een veelzijdig repertoire en prachtige concertprogramma’s met veelal Keltische muziek. Het trio reist regelmatig naar Ierland waar het zich laat inspireren door de muziek, collega musici, andere bijzondere mensen, de sfeer en de prachtige landschappen.

Programma: A Celtic and Colourful Christmas, de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én ook uit Zweden..

Uit een persbericht: Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht: van verstilde mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert. De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain (zang, viool en Keltische harp) zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft. Het publiek noemt de concerten van Merain vaak ontroerend en het speelplezier aanstekelijk. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke avond!

 

Algemene informatie

Nummer: 22.105.01
Datum: 10/12/2022
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 16
Bijzonderheden: “A Celtic and Colourful Christmas” concert bij kaarslicht

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.