Reservering wachtlijst

MERAIN. Kerstmuziek uit alle windstreken (WACHTLIJST)

Mirjam Rietberg (harp), Mieke Manschot (zang) en Sandra Wallner (viool)

Vorig jaar gaf Merain een prachtig kerstconcert met Keltische liederen in een sfeervolle Soefitempel bij kaarslicht. Dit was zo’n succes en daarom zijn we verheugd dat Merain ditmaal een kerstprogramma met muziek uit alle windstreken wil verzorgen.

Het programma bevat de mooiste kerstmuziek uit o.a. Ierland, Duitsland, Frankrijk, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten én ook uit Zweden, het bosrijke winterwonderland van Niels Holgersson en Pippi.

Het is ronduit verrassend hoe het kerstgevoel wereldwijd zo’n bonte verscheidenheid aan muziek heeft voortgebracht: van verstilde mystieke liederen tot Zuid-Amerikaanse vrolijkheid, alles passeert de revue in dit bijzondere en afwisselende concert.

De muziek is zoals altijd op verfijnde wijze door Merain (zang, viool en Keltische harp) zelf bewerkt waarbij de prachtige harmonie van de instrumenten een magische uitwerking heeft. Het publiek noemt de concerten van Merain vaak ontroerend en het speelplezier aanstekelijk. De perfecte ingrediënten voor een heerlijke avond!

Het programma zal door Merain worden gepresenteerd en toegelicht.

Algemene informatie

Nummer: 23.104.01
Datum: 09/12/2023
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 16

Reservering wachtlijst

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! U gaat zich inschrijven voor de wachtlijst, wij kunnen uw deelname daarom niet garanderen. Bij een annulering of voldoende nieuwe inschrijvingen nemen wij contact met u op om de inschrijving te bevestigen.
Ik bestel kaarten á € 16,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Inschrijving wachtlijst bevestigen