Direct bestellen

SOUNDWELL

Deze band put uit een bron van zowel traditionele Ierse en Schotse folk muziek als moderne sounds die hierop aansluiten. Soundwell maakt hierbij gebruik van traditionele instrumenten zoals akoestisch gitaar en bohran, maar ook van een diversiteit aan elektrisch gitaar geluiden en synthesizers. De muziek varieert van “man met gitaar” tot muziek met epische prog rock invloeden. Vandaar dat de muziek wordt omschreven als Celtic Prog Folk. Het doel is om de oorspronkelijke teksten, harmonieën en ritmes met onze arrangementen en composities een extra dimensie te geven, zonder het karakter, de emotie en de kern van de authentieke songs te verloochenen.

Dick Siersema (a.k.a. Bone Idle): zang, gitaar, Bodhran, mondharmonica
Dick is als Bone Idle al vele jaren actief als troubadour, en heeft een groot Keltisch repertoire en veel kennis over de Keltische cultuur. Dick verteld tijdens optredens graag over achtergronden van de songs.

Sebastiaan Scholten: basgitaar, synthesizers, zang
Sebastiaan heeft een achtergrond in de punk, Nederpop en blues. Hij heeft een brede muzikale interesse en in Soundwell kan hij zijn creativiteit kwijt in harmonieën en arrangementen die de luisteraar niet onberoerd zullen laten.

Mans Minekus: gitaren, synthesizers, sampler, zang
Mans heeft een achtergrond in fusion, progressieve rock en blues. Naast het spelen van akoestische- en elektrische- gitaren experimenteert Mans graag met geluiden. De Keltische muziek vormt voor hem een fantastische basis om de traditionele gitaargeluiden aan te vullen met epische (gitaar) synthesizer sounds en geluidseffecten.

 

 

Algemene informatie

Nummer: 24.110.01
Datum: 28/09/2024
Tijd(en): 20:30 uur, zaal open om 20.00 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 16

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 16,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen