Direct bestellen

STEF BOS

Stef Bos viert in mei en juni 2022 zijn dertigjarige reis door een muzikaal landschap met een reeks concerten in de concertzalen van Nederland en België  met het programma “Dit is nu later”. Dit programma speelt hij in grote bezetting en kunt u niet verwachten in Katwijk.

De reden, dat Stef ervoor kiest naar Katwijk te komen is om een solovoorstelling te kunnen spelen in de Soefitempel. Hij zal zich daarbij laten inspireren door de sfeer van deze ruimte en het daarbij aanwezige publiek.

Als kind kwam hij met zijn ouders al in Katwijk en was geboeid door het gebouw en de bijzondere plek op dat hoge duin. Heel fijn dat hij nu op deze plek een fascinerende ervaring uit zijn jeugd om kan zetten naar een buitengewoon soloconcert op een zondagmiddag.

In een heel kort inleidend woord zal de bijzondere plek van de Soefitempel worden toegelicht en bij binnenkomst zal op de achtergrond soefimuziek klinken. 

Kijkend in de ogen van de tijd

Met een optimisme

Dat het donker niet schuwt

Om het licht te zoeken

60 jaar jong

En dertig jaar na zijn begin met ‘Papa’ en

‘Is dit nu later’

Tijd om stil te staan en iets te vieren

Algemene informatie

Nummer: 22.102.01
Datum: 02/10/2022
Tijd(en): 16.00 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 20
Bijzonderheden: zondagmiddagconcert van 16.00 - 17.30 uur zonder pauze

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Dit is een activiteit uit een vorig cursusjaar. Hiervoor kun je niet meer reserveren. Ga naar de agenda om alle huidige activiteiten in te zien.
De inschrijving is gesloten.