Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct bestellen

THE BRADLEY BUNCH

THE BRADLEY BUNCH is een traditionele en hedendaagse Ierse muziekgroep uit Nederland,  afkomstig uit de Randstad, met een zeer kleine verandering in de opstelling gedurende meer dan 25 jaar.

Hun muziek heeft een uniek geluid en kwaliteit, voornamelijk vanwege het feit dat het een all-bandige instrumentband is, vooral in combinatie met een 5-snarige fretloze bas, geen gebruikelijk instrument dat wordt gebruikt in traditionele Ierse muziek, waardoor meer drive en diepte aan de muziek wordt toegevoegd. Sharon Bradley, afkomstig uit Athlone, Ierland, is zoals de bandnaam suggereert, de ruggengraat van de band. Sharon Bradley, gitaar, zang en bodhran, Jimmy Ellis, viool, mandoline, gitaar en zang, Dick Hoppe, bas en zang en Hendrik Jan Teerink, mandoline, banjo en bouzouki,

Kaartjes € 14,00.

 

Algemene informatie

Nummer: 21.113.01
Datum: 05/03/2022
Tijd(en): 20:30 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 14
Bijzonderheden: Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus dient u bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 14,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen