Direct bestellen

THE HELEN FLAHERTY BAND

De Helen Flaherty Band brengt een programma met Ierse en Schotse muziek, met meerstemmige zang, viool, fluit, cittern, gitaar en bodhran.  Traditionele en hedendaagse zang en melodieën, met zowel frisse als vernieuwende arrangementen. De Schotse zangeres Helen Flaherty heeft zich voor dit concert verzekerd van de steun van de gerenommeerde Vlaamse gitarist Philip Masure en de Nederlandse multi-instrumentalist Siard de Jong.

Helen Flaherty
Helen is een Schotse zangeres en bodhranspeler, woonachtig in Antwerpen. Haar repertoire bestaat uit zowel traditionele als recente composities in de traditionele trant. Ze bracht een solo-cd uit Oft Times I've Been Cheery. Helen is ook lid van de Iers/Schotse groep Shantalla en heeft getoerd en opgenomen met tal van muzikanten.

Philip Masure
Hoewel Philip een aantal instrumenten bespeelt, is hij vooral bekend als gitarist. Nam op en speelde bij tal van bands. Hij doceert over de hele wereld en is een veelgevraagd studiomuzikant en producer.

Siard De Jong
Siard de Jong is een Nederlandse muzikant die de fiddle (viool), viola, mandoline, bouzouki, (lage) fluiten en sopraansax bespeelt.
De Jong is al bezig met muziek zolang hij zich kan herinneren, hij begon met tenor banjo en stapte over op de viool toen hij veertien jaar was. Spoedig daarna ging hij al optreden in folkclubs, bij festivals en in bars. Al deze muzikale activiteiten voerden hem naar heel Europa, de Verenigde Staten en Australië.

Algemene informatie

Nummer: 23.115.01
Datum: 13/04/2024
Tijd(en): 20.30 uur, zaal open 20.00 uur
Locatie: 't Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk
Prijs: € 16

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Let op! Nog 3 plaats(en) beschikbaar
Ik bestel kaarten á € 16,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen