Klik hier voor het protocol i.v.m. Corona
Direct bestellen

VOLKMANN TRIO, aanvang 20.15 uur

Valentina Tóth - piano

Coraline Groen - viool

Jobine Siekman - cello

Programma: Licht en donker

Het Volkmanntrio speelt een concert vol hoogtepunten voor u! In dit programma ontmoeten twee van de reuzen van de kamermuziek, Josef Haydn en Franz Schubert, de onbekendere componist Robert Volkmann, tevens de naamgever van de uitvoerenden. Het zachtaardige en vrolijke trio van 'kamermuziekvader' Haydn staat in sterk contrast met het donkere 2e trio van Volkmann. Na de pauze klinkt het beroemde trio in Es-groot van Schubert.

Coraline Groen, winnares van de Oskar Back Prijs en publieksprijs van het Nederlands Vioolconcours 2020, wordt beschouwd als een van de topviolisten van haar generatie.

Jobine Siekman is als getalenteerde celliste een veelgevraagd solist en kamermusicus in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Ze won zowel solistische prijzen (Nationaal Cello Concours van de Cellobiennale Amsterdam 2016) als in diverse ensembles zoals het Alkyona Quartet en het Chloé Trio.

Valentina Tóth (1994, Leeuwarden) is pianiste en actrice. Ze studeerde in 2018 met grote onderscheiding af aan het RITCS (Royal Institute of Theatre, Cinema, and Sound) in Brussel, waar ze acteren studeerde. Ook studeerde ze voor haar bachelorexamen klassiek piano met grote onderscheiding af aan het conservatorium van Brussel.

 

Algemene informatie

Nummer: 21.102.01
Datum: 02/10/2021
Tijd(en): 20.15 uur
Locatie: Soefitempel
Prijs: € 15
Bijzonderheden: Wij moeten de richtlijnen van het RIVM volgen, dus dient u bij binnenkomst een coronapas en een identiteitsbewijs te overleggen. Een coronapas is een bewijs dat u gevaccineerd bent of onlangs negatief getest bent of hersteld van covid-19.

Direct bestellen

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 15,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Bestelling bevestigen