Direct reserveren

Musical - De Hospita

De Nederlandse musical ‘De Hospita’ vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Simone Kleinsma), een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor.

Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper (Paul Groot) hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen. Madeleine krijgt ineens te maken met  gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook, een sterrencast en een live orkest brengen de revue van toen – in een oogstrelend eigentijds jasje – terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

U kunt zich inschrijven tot 1 september 2024

Prijs: € 85,00 euro incl. vervoer per bus.

Voor alle voorstellingen hebben wij kaarten gereserveerd op de 1e rang.

 

Algemene informatie

Nummer: 24.146.01
Datum: 26/11/2024
Tijd(en): Aanvangstijd 20.00 uur
Locatie: Stadstheater Zoetermeer
Prijs: € 85
Bijzonderheden: Let op! U kunt zich inschrijven tot 1 september 2024. Prijs: € 85,00 euro incl. vervoer per bus. Voor alle voorstellingen hebben wij kaarten gereserveerd op de 1e rang.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
Ik bestel kaarten á € 85,00.
Betaalwijze

Met welk wachtwoord wilt u voortaan inloggen?

Reservering bevestigen