Direct reserveren

Musical Grease

De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er volgend seizoen een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een  feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden.  De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samenbrengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

 

Algemene informatie

Nummer: 23.140.01
Datum: 27/09/2023
Tijd(en): Aanvangstijd 20.00 uur
Locatie: Theater Amare Den Haag
Prijs: € 80
Bijzonderheden: Let op!: Tot 30 augustus 2023 kunt u 1e rang kaarten reserveren. De prijs is inclusief vervoer per bus, ook garderobe en pauzedrankje zijn bij het kaartje inbegrepen.

Direct reserveren

Heeft u een account? Log dan in om uw gegevens in te laden. Inloggen
De inschrijving is gesloten.